top of page

Anmeldelser af LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN

"LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN kan læses fra start til slut (hvis man har en hel sommerferie!) eller bruges som opslagsværk i små bidder, hvis man fx vil vide hvordan et klokkespil optages, hvilken reverb-type der fungerer bedst til guitar og hvordan man placerer studie-monitorerne optimalt.

 

Bogen repræsenterer et grundigt stykke arbejde og den kritiske anmelder har ikke kunnet spotte en eneste faktuel fejl.

Denne fantastiske bog kan anbefales til alle, uanset om man er musiker med hjemmestudie, lydtekniker, producer, studerende eller underviser".

 

Niels Harbo

Musikeren

"Det er en af bogens styrker, at den har mange gode råd og praktiske anvisninger, råd og anvisninger ...

Der er lagt op til at man bevæger sig frit rundt imellem forskellige afsnit i bogen - fra praktisk optagelse af forskellige instrumenter til teorier om EQ, rumklang, kamfilter - effekt osv. Det betyder eksempelvis, at teori og praktisk brug af EQ optræder forskellige steder i bogen, men begrebet optræder præcis i den kontekst og sammen med det instrument, hvor der er en sammenhæng.

 

Bogen bærer præg af Karl P’s store erfaring og praktisk viden, som underviser og praktisk udøvende tekniker/producer. Han har en god fornemmelse for formidling, godt kombineret med musikalske observationer. Små historiske anekdoter fra musikkens verden gør bogen til interessant læsning. Vægten i store dele af bogen ligger på; det praktiske, det lyttende, det erfaringsbetingede og man får lyst til som læser, at prøve tingene af i praksis".

                        Per Hansen i Musikbladet

 

bottom of page