Om LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 2

LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN, der udkom i 2014 har været en overvældende succes. Jeg vidste godtnok, at materialet var afprøvet i min undervisning på POPLYD på Ålborg Universitets musikstudie. Også, at jeg havde gjort mit bedste, men jeg havde ikke i mine wildeste drømme forestillet mig, at interessen var så stor. Og den bliver tilsyneladende ved!

Da den ikke vidste, at der ville komme en efterfølger, må den nu finde sig i at skifte navn til LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 1. 

 

Jeg har fået mange begejstrede mails fra læsere, tak for det! Også spørgsmål og forslag til emner, der kunne have været med i 1-eren: 

Hvilket audio interface skal man købe? - Hvad er det der, gør en monitor troværdig? - Hvorfor er vintage mikrofoner ekstremt dyre og efterlignet af moderne producenter?

- forslag til emner, der kunne fylde en hel bog.

Den er så her, LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 2. Den erstatter ikke 1-eren, men bygger ovenpå. Den kan læses for sig - og sammen med 1-eren håber jeg, at jeg nu har fået det meste med.

 

Også i LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 2 har jeg  kombineret det konkrete og praktiske med teori. Hvis man forstår principperne for levels og gain i lyd-udstyr og i DAWen, kan man lave et bedre mix og undgå mange frustrationer. Man kan begynde at spille ping-pong med kompresseren - bruge den kreativt til at forme sound - eller jonglere med den passive EQ. 

Ligesom 1-eren er LYDSTUDIE-HÅNDBOGEN 2 opbygget som en håndbog. Den kan læses fra ende til anden eller bruges til et opslag for at få hjælp til det problem, man sidder midt i.

© 2016 by Garagedesign

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now