top of page

Mere om Når klovnen græder

Når klovnen græder

– en musikalsk rock-roman


Når klovnen græder er en uudtømmelig kilde for musikelskere, der gerne vil forføres af en god fortælling og samtidig have et indblik i, hvad der sker bag facaden af showbizz. Den indfanger fortryllelsen ved at blive ét med guitaren i et swingende samspil, og læseren føres ind i det skrøbelige rum, hvor sangene opstår i vekselvirkning med drømmene. 

Men samtidig indfanger romanen præcist de personlige omkostninger ved berømmelsen og kigger ind bag den glitrende overflade i Londons Glamour Circuit.

 

På vej op ad berømmelsens stige beruser WGB sig i succes. Med guitaren er hovedpersonen professionel, men i et ubevogtet øjeblik møder han den eneste ene og glemmer distancen. Kærligheden sætter sig igennem med en dagsorden, der er lige så ukontrollabel som showbizz-centrifugen, og alt det som han og hans tro væbner i orkestret har sat i spil, styrer bandet mod afgrunden i et destruktivt mix af show og musik.

Når klovnen græder er en musikalsk rejse ind til kærlighedens kerne og en kærlighedserklæring til guitaren og rockmusikken.   

 

bottom of page